Hlavní stránkaAktualityDružstva

Družstva

Od konce dubna (29.4.) začínají mistrovská utkání družstev, která budou téměř každý víkend. Do družstev jsou zařazeni hráči podle věku a výkonnosti. Většina hráčů bude zařazena i do vyšší věkové kategorie družstev, tudíž budou hrát jak v sobotu, tak v neděli.

babytenis, mladší žáci a dorost hrají v neděli,

starší žáci a dospělí hrají v sobotu.

Termíny - jsou již uvedeny na cztenis:

babytenis, mladší žáci, dorost - 30.4., 7.5., 8.5., 14.5., 28.5., 4.6., 18.6.

starší žáci, dospělí - 29.4., 1.5., 6.5., 13.5., 27.5., 3.6., 17.6.

Prosím, počítejte s těmito termíny a připravte se na to. Samozřejmě i letos vyhlašujeme ,,soutěž" každý gam pomáhá, kdy za každý vyhraný gam našimi hráči v zápasech družstev přispěje klub Alexovi, který je na vozíčku. Což by mohla být skvělá motivace, abychom nasbírali co nejvíce gamů a tím pádem penízků.

Na nástěnce na budově klubu se vždy dozvíte, kdo kdy a kde hraje, jak je řešený odvoz, v kolik kde je sraz. Hlídejte si to. Pokud se hraje doma v Orlové, je sraz cca o 40 minut dříve, aby se hráči mohli rozcvičit a rozehrát. Možnost rozehrávky je i ve spoustě jiných klubů.

Po 20.4.2023 začne svaz zveřejňovat odsouhlasené soupisky (kdo je v jakém družstvu). Oficiálním míčem všech soutěží SmTS je Wilson US Open, popř. Tour logovaný nebo nelogovaný Monetou. Vzhledem k výpadku v výrobě Wilson neumí dodavatel do srpna zajistit míče s tečkou na babytenis, proto svaz umožňuje tuto soutěž hrát s libovolným míčem určeným pro tuto kategorii.

V pátek 28.4.23 v 16.00 hod. organizuje svaz v Tenisovém klubu Hill Havířov zdarma školení pro rodiče a kapitány družstev. Přihlášky přes IS ČTS rubrika školení. Školení je určeno všem, kteří se chtějí zorientovat v tenisových řádech, způsobu hraní družstev i jednotlivců.

Doufám, že každý letos uděláme maximum, ať můžeme uznat sezónu za úspěšnou.

Makejme, fanděme si a buďme jeden tým

ČLÁNKY, AKTUALITY A NOVINKY

SDÍLEJTE NÁS

Velké poděkování patří městu Orlová za veškerou finanční podporu, díky které se může náš klub rozvíjet a skvěle fungovat.